Takläggare Rättvik

Våra tak tar ditt hus till nya höjder

Takläggare Rättvik

STOR OCH BRED ERFARENHET INOM TAKLÄGGNING

Vi har en mycket stor och omfattande erfarenhet för att lägga ett kvalitativt tak som håller i år efter år. Efter att ha genomfört massor med takprojekt i Rättvik med omnejd kan vi med fog påstå att vi är det självklara valet av takläggare i Siljansbygden. Vi arbetar med plåt, tegel och betongtak av högsta kvalitet.

Snabbt och effektivt utfört arbete

Att lägga ett nytt tegel- eller betongtegeltak på en medelstor villa tar i genomsnitt en knapp arbetsvecka (fem arbetsdagar). Vi börjar med att under de första dagarna bygga upp ställningar och se till att materialet kommer på plats. Därefter fortsätter arbetet med att vi river det som ska rivas av det befintliga taket. Därefter lägger vi ny papp och demonterar rännor och vindskivor. Därefter handlar det om att lägga det nya taket, inklusive nya vindskivor, pannor och rännor. De sista arbetsdagarna färdigställer vi monteringen och avslutar med att städa upp ordentligt efter oss.

Men detta är bara ett exempel på tidsåtgången som behövs för en takläggning. Inget tak är det andra likt och hur arbetet utförs i praktiken styrs av många olika faktorer. Storleken, utformningen och slitaget är tre av dessa faktorer.

plåttak

Viktigt att åtgärda fel snabbt

Har du tak börjar läcka så smått eller ser det slitet ut? Vänta inte med åtgärda problemen – då kan de snabbt växa till ohanterliga nivåer. Om du inte låter en kompetent takläggare utföra relevanta åtgärder så kan du drabbas av nya skador och merkostnader. Ett läckande tak kan orsaka stora skador på huset. Därför är det alltid bäst att påbörja renoveringsarbetet så fort som möjligt.

Ett kvalitativt tak är en klok investering – både i det långa och korta perspektivet. Du får ett vackert tak, höjer värdet på huset och slipper framtida problem med fuktskador och annat. Vi levererar alltid högkvalitativa arbeten till attraktiva priser. Omfattningen har ingen betydelse, vi gör små takrenoveringar likaväl som större jobb på stora fastigheter.

Säkerheten är alltid i fokus för oss

Säkerheten är alltid i fokus när vi utför ett takläggningsarbete. Ett arbete blir aldrig utfört på ett perfekt sätt om man inte har ett väl genomarbetat säkerhetstänk i grunden. I vår bransch är det långt ifrån ovanligt med slarv och olyckor. För att undvika detta så arbetar vi på ett aktivt och förebyggande sätt med utbildningar om säkerhet. Vi använder dessutom alltid den säkerhetsutrustning som är nödvändig på alla olika uppdrag.

Ditt tak är viktigt för välbefinnandet – både för huset självt och för de som bor och arbetar där. Det är därför vi alltid har säkerheten i fokus, både för dig som kund och för våra egna takläggare.

Välkommen att kontakta oss – vi är det servicemedvetna och säkra alternativet bland takläggare i Dalarna.

Kompetent, trygg och effektiv takläggning med material av toppkvalitet.