Takläggare Rättvik

Våra tak tar ditt hus till nya höjder

Övriga tjänster

VI KAN MER ÄN ATT LÄGGA TAK

Vid sidan av vår kompetenta och säkra takläggning kan vi även erbjuda flera kvalitativa tjänster. Vi garanterar alltid högsta kvalitet på våra arbeten. Anlitar du oss för att åtgärda tak, säkerhet, fasad eller dörrar på ditt hus så kan du känna dig trygg – arbetet blir alltid ordentligt utfört.

hängränna

Hängrännor

När vi utför en takläggning eller takrenovering åt dig så kan bi även se över hängrännor och övriga säkerhetsprodukter på ditt tak. Hela och fungerande rännor är en ytterst väsentlig detalj på varje hus eftersom de hjälper till att skydda från skadlig fukt.

Andra säkerhetsprodukter

Vi installerar även produkter som ökar säkerheten på och i anslutning till dit tak. Stegar, stegjärn och skydd mot snöras gör ditt tak till en trygg plats.

Byte av fönster och dörrar

Vi installerar och byter terrassdörrrar, ytterdörrar och olika typer av fönster i ett flertal olika material. Allt är tillverkat på vår fabrik, håller toppkvalitet och installeras av vår kunniga och erfarna personal.

Renovering av husfasader

Vi kan även hjälpa till med en grundlig renovering av husfasaden. En viktig åtgärd om man du vill ge ditt hus ett fullgott skydd mot vädrets makter. Våra certifierade hantverkare har alla de kunskaper som är nödvändiga för att utföra en fullödig fasadrenovering

Kompetent, trygg och effektiv takläggning med material av toppkvalitet.