Takläggare Rättvik

Våra tak tar ditt hus till nya höjder

Om oss

TAKLÄGGARE MED BRED KOMPETENS

Vi har lång och god erfarenhet av lägga nya tak och takrenoveringar.

Företaget utför arbeten Rättvik med omnejd. Vi tar fram passande lösningar och metoder för att säkerställa att du som kund bli nöjd. Vi använder marknadens bästa material för maximal hållbarhet som kommer skydda huset under många år.

Våra arbetsledare, som leder våra team, har alltid höga krav på kvalitet, säkerhet och service. Vi arbetar fram en kostnadsfri kalkyl till kunden efter att vi gjort en noggrann inspektion av objektet som ska åtgärdas. En personlig planering för just ditt hus som garanterar ett gott resultat. Våra snabba och effektiva takmästare utför sedan arbetet enligt svenska regler och normer.

En pålitlig takläggare 

Våra takläggare är välutbildade och skickliga och har ett stort kundfokus i allt vi gör. De jobbar snabbt och effektivt, dock utan att slarva med kvalitet och säkerhet. Vi lämnar alltid garanti på våra utföra arbeten.

Vår effektiva fastsättningsmetod, god planering, snabb leverans av material och en stark och modern maskinpark gör att vi kan utföra våra arbeten snabbt och effektivt.

 

 

Kompetent, trygg och effektiv takläggning med material av toppkvalitet.